Top 200 Popmeditatie 2017

A post from Datafluisteraar

In een actief blogverleden deelde ik iedere zondag een lijst van 10 nummers muziek in mijn Twitter TL die ik daarna publiceerde op mijn blog.Dat is niet meer. Mijn Wat nou, sociaal!? blog geschiedenis heb ik verwijderd van het internet. Er is geen archief. Bloggen doe ik nog maar heel af en toe. Op mijn eigen nieuwe site alhier.

Een nieuwe baan die me mentaal en intellectueel deed kantelen en het missen van de wekelijkse zoektocht naar inspirerende muziek voelen deed besluiten: ik ga weer een lijst maken! Met een knipoog naar de #top2000 die jaarlijks wordt gedeeld bedacht ik me een #top200 te maken. Aldus geschiedde. Deze week tussen kerst en oud & nieuw deelde ik mijn 200 nummers. Hier met de persoonlijke notitie bij ieder nummer. Voor wie dat nog eens lezen wil.

bleak theme by Jack Preston